Match IT

У свету дигиталне револуције, Match IT доноси иновацију у свет регрутације и тражења послова у ИТ индустрији. Овај домаћи стартуп је недавно лансирао своју апликацију, названу често “Тиндер за запошљавање,” која ће значајно поједноставити процес проналажења ИТ послова и квалификованих кандидата.

Match IT

“Идеја за Match IT настала је док смо заједно решавали изазове са којима смо се сусретали у свакодневном пословању, из угла обе стране корисника наше апликације. Марко је сениор програмер, док смо Јован и ја ИТ регрутери.”, истиче Давид Антонијевић из Match ITТ тима.
Match IT апликација користи напредни АИ алгоритам како би пружила једноставан и ефикасан начин повезивања ИТ кандидата и компанија. За кандидате, наша апликација приказује само оне ИТ позиције које одговарају њиховом искуству и очекивањима, уз потпуно транспарентан приказ свих релевантних информација. Такође, омогућава им анонимно претраживање и једноставно аплицирање за посао у само једном клику, без потребе за слањем CV-ја.
Са друге стране, компаније користе Match IT за брже и ефикасније процесе регрутације. Могу прегледати само релевантне кандидате за одређену позицију и једноставно се повезати са њима путем једног клика. Такође, коришћењем нашем апликације, фирме ће смањити трошкове и ресурсе потребне за селекцију и комуникацију, те добити унифициран приказ искуства, техничког знања и аспирација кандидата. До комуникације између програмера и регрутера унутар апликације долази искључиво уколико су обе стране заинтересоване једна за другу.
Осим тога, Match IT планира увести додатне функционалности које ће додатно побољшати искуство корисника, укључујући различите типове извештаја за компаније и опцију за refferal fee за кандидате. Наша апликација трансформише начин на који се ИТ кандидати и компаније повезују, чинећи процес запошљавања бржим, ефикаснијим и прецизнијим. Сада је време да се придружите револуцији у ИТ запошљавању! ИТ професионалци могу преузети
Match IT апликацију (Андроид, иОС), док компаније могу регистровати свој налог (линк).

Leave a comment