Да ли те занима како изгледа каријера у ИТ свету? НАШИ МЕНТОРИ знају.

Каријера 4.0 менторски програм

Каријера 4.0 менторски програм

Знамо све. Пред тобом је важна одлука чиме ћеш се бавити у животу, а ти имаш хиљаду питања и дилема. Твој избор је ИТ, али не знаш шта је најбоље да упишеш и има ли уопште потребе да студираш.

Који факултет треба да завршиш да би радио као DevOps? Продуцент видео-игара звучи cool, али ти није баш 100% јасно шта он тачно ради и постоји ли факултет за то у Србији?

Знамо ко зна одговоре на ова и слична питања. Скролуј даље јер си на правом месту — менторском програму Каријера 4.0 иза ког стоји Иницијатива „Дигитална Србија”.

ШТА ЈЕ КАРИЈЕРА 4.0?
Важна знања се стичу у школи, али много можеш да научиш и од људи који већ раде оно о чему ти тек учиш. Каријера 4.0 је менторски програм који повезује средњошколце са онима који су се увелико остварили у ИТ свету.

Шта добијаш у улози ментија?
Уз подршку ментора, ти ћеш као менти унапредити своја знања, научити нешто ново и добити конкретне савете. Сазнаћеш који све послови у ИТ-ју постоје и које су вештине и знања потребни за каријеру у одређеној области. Помоћи ће ти да боље примениш своје знање у пракси, а могу и да те посаветују око твог пројекта.

Пријави се за нови циклус. Пријаве су отворене до 06.10.2023, и више информација можете наћи овде.

Извор: Стартуј

 

Leave a comment