Организација Покрени се млади најављује узбудљив и интерактиван програм The Chain of Identityкоји ће се одржати сваког дана од 4. до 6. септембра 2023. године од 13 часова у великој сали Куће људских права у центру Београда. Овај програм има за циљ да пружи младима од 16 до 22 година прилику да истраже различите аспекте идентитета кроз едукативне и ангажоване радионице.

Схвати себе: Пронађи свој идентитет

Пронађи свој идентитет

Програм The Chain of Identity је осмишљен да подстакне дубоко размишљање о различитим димензијама идентитета и како оне обликују наше животе. Кроз серију радионица, учесници ће имати прилику да истраже питања као што су шта идентитет значи за различите људе, како формирамо своје ставове и како се носимо са променама у нашем идентитету током различитих периода у животу.

План програма:

Дан 1: Први дан ће бити посвећен упознавању и загревању атмосфере. Разговараће се о образовном, професионалном и политичком идентитету, и како ови аспекти обликују нашу перцепцију себе и света око нас.

Дан 2: Други дан ће се бавити различитим аспектима полног, родног и сексуалног идентитета. Кроз дискусије и активности, истраживаће се како се ови идентитети развијају током времена и како утичу на наше свакодневне животе.

Дан 3: Последњи дан ће се посветити верском, националном и уметничком идентитету. Разматраћемо важност ових идентитета на простору Балкану и како они утичу на нашу перцепцију историје и културе.

Своју пријаву можете послати путем формулара.

Придружите се овој шареној дружини и истражите дубине свог идентитета! Пријаве су отворене до суботе, 2. септембра до 12 часова.

Уколико имате неко питање или недоумицу, будите слободни да контактирате Кристиана Томића путем имејла kristian.tomic@pokrenise-mladi.org или броја телефона +38670191530.

Ваше учешће је драгоцено и једва чекамо да се упознамо на овом инспиративном путовању истраживања идентитета!

Извор: Стартуј

Leave a comment