Luiss Business School из Амстердама додељује 6 стипендија у 2023. за мастер програме Space Entrepreneurship i Space Business Management.

Luiss Business School у Амстердаму, једна од најексклузивнијих пословних школа на свету, смештена у самом срцу Амстердама, додељује 6 стипендија које ће покрити 50% школарине за мастер студије Space Entrepreneurship i Space Business Management које почињу у новембру 2023. године.

unplash.com Да ли те занимају ове стипендије?

Прво издање јединствених и ексклузивних Space Executive Мастер програма организују се у сарадњи са најважнијим стручњацима и професионалцима. Студенти стичу непроцењиво искуство током дванаест месеци трајања програма и том приликом проширују своју перспективу о томе шта значи бити менаџер пословања у свемиру или предузетник у свемиру.

Заинтересовани кандидати треба да се пријаве до 15. септембра 2023. године.

Конкурс је отворен за све студенте са завршеним основним студијама. Такође је потребна минимално једна година радног искуства. Стипендије се додељују на основу заслуга, а кандидати ће бити процењени према академском и професионалном успеху, резултатима пријемних испита и мотивационом писму.

За више информација о стипендијама кликните на дугме Конкуриши.

О Luiss Business школи у Амстердаму
Luiss Business School је међународно призната институција акредитована од стране EQUIS-a и AMBA-е. Кроз своје образовне и истраживачке активности, школа пружа знање и вештине потребне за суочавање са тренутним и будућим економским и друштвеним изазовима.

Школа подржава професионални и лични развој студената на различитим нивоима. Сваки програм је дизајниран како би одговорио на одређене потребе тржишта или како би антиципирао одређене образовне потребе, с циљем развијања студената као иновативних лидера способних за вођење и утицање на процес доношења корпоративних одлука.

Luiss пословна школа има седишта у Риму, Милану, Белуну и Амстердаму.

О Executive едукацији на Luiss Business  школи у Амстердаму
Executive  образовање састоји се од програма са пола радног времена и флексибилних програма посебно осмишљених за професионалце, менаџере и подузетнике који желе да надограде своје вештине и компетенције.

Такође школа пружа обиље могућности за умрежавање како бисте се повезали с професионалцима сличних интереса и водећим особама у индустрији, као и услуге EduCare -а које подржавају лични и професионални развој током целог пута едукације.

Извор: Стартуј

Leave a comment