Студентска организација БЕСТ Ниш тринаести пут организује међународни летњи академски курс. Овогодишњи курс носи назив”UXperience the Design: Mastering User Experience” и фокусиран је на развој вештина потребних за стварање квалитетних корисничких искустава.

Пријави се! 

Ова област дизајна постаје све важнија у свету технологија, јер се корисничко искуство сматра кључним фактором за успех (или неуспех) производа и услуга, што представља врло релевантну и важну тему, чак и за студенте који се не баве директно тиме. Предавања ће држати стручњаци из ове области и кроз бројне практичне задатке, пружиће свим полазницима прилику да тестирају новостечено знање. Испланирали смо да курс буде забаван колико и едукативан, те ће домаћи учесници кроз различита креативна дружења моћи да упознају студенте који у Ниш долазе са свих крајева Европе, прошире своје видике и стекну успомене које ће памтити до краја живота.

Уколико си студент Универзитета у Нишу и желиш да се дружиш са људима из иностранства, вежбаш комуникацију на енглеском и да притом учиш о УX-у, ово је права прилика за тебе. Догађај ће се одржати од 23. до 30. јула 2023. године.

Искористи ову сјајну прилику да обогатиш себе новим знањем и вештинама, а ово лето незаборавним авантурама. Пријаве су отворене до 16. јула путем овог формулара, број учесника је ограничен, стога не часи часа, него се пријави! Није потребно предзнање из ове области да би аплицирао/ла за курс.

Више информација о курсу сазнај на сајту course2023.bestnis.rs или прати наш рад на друштвеним мрежама Фацебоок и Инстаграм. Уколико не пронађеш све што те занима, слободно нас контактирај слањем мејла на адресу course2023@bestnis.rs.

Leave a comment