АЕГЕЕ Београд вас позива да придружите радионици “Ухвати ритам, савладај маркетинг алгоритам” која ће се одржати 25.06.2023. у КЦ Град-у од 13 до 16 часова.

“Ухвати ритам, савладај маркетинг алгоритам”

Занима те како функционише алгоритам на друштвеним мрежама или како да га искористиш да побољшаш свој reach? Онда се придружи нашој радионици где те чекају игрице, добра забава али и едукативни садржај!

Ухвати ритам, савладај маркетинг алгоритам

Радионици ће присуствовати и говорити Марија Раичевић, омладинска радница, млада активисткиња и ауторка блога OverThinker.rs, намењен да пружа корисне савете о личном и професионалном развоју младих. Радионица је на тему маркетинга, утицаја алгоритма и друштвених мрежа. У циљу нам је да у форми неформалног образовања учеснике ближе упознамо са основама функционисања алгоритма, како сами да побољшају своје профиле на друштвеним мрежама и целокупно интернет искуство. Самим тим, радионица је осмишљена да буде интерактивног карактера, са практичним делом за учеснике како би применили научена знања, међусобно се упознали и повезали на друштвеним мрежама.

Пријаве су отворене до 23. јуна у поноћ, и могуће су путем пријавног формулара

Leave a comment