Породични дан у биоскопу Арена уз много забаве и едукације 17. јуна
Завирите у свет Елемент Ситија, где становници у облику ватре, воде, земље и ваздуха живе заједно, током Породичног дана у биоскопу Арена Cineplex  у суботу, 17. јуна. Поводом новог анимираног филма који стиже из Дизнијевог и Пиксаровог студија, “Елементал”, у биоскопу Арена Cineplex  малишани ће имати прилику да се забаве уз занимљиве експерименте и уживају у поклонима. Улазнице су у продаји.

Породични дан
Пре него што се упознате са Жишком и Извором, главним ликовима “Елементала”, позивамо вас да од 15 до 17 часова сами искусите чари занимљивих експеримената са хемичарима са Природно математичког факултета из Новог Сада. Професори са департмана за хемију доносе нам узбудљиве и едукативне експерименте у складу са темом филма, а Оцтопус бy Универзал обезбедио је поклон за свако дете . Пред сваку пројекцију филма, на срећним седиштима најсрећнији малишани пронаћи ће и поклон од спортског удружења Сурвајзвери, које се односи на бесплатну котизацију за ово популарно, надолазеће такмичење заказано за 24. и 25. јун, које предводи Маша Купрешанин.
Дизнијев и Пиксаров „Елементал” је потпуно нови, оригинални играни филм смештен у Елемент Ситију, где становници у облику ватре, воде, земље и ваздуха живе заједно. Прича прати Жишку, жилавог, оштроумног и ватреног женског лика, чије пријатељство са забавним, али опуштеним попут воде типом, који се зове Извор, доводи у питање њена уверења о свету у коме живе.
Улазнице за пројекције у склопу Породичног дана су у продаји.

Leave a comment