Студентска организација БЕСТ Ниш тринаести пут организује међународни летњи академски курс. Овогодишњи курс носи назив “UXperience the Design: Mastering User Experience”  и фокусиран је на развој вештина потребних за стварање квалитетних корисничких искустава. 

unplash.com Да ли те занимају летњи курсеви?
Ова област дизајна постаје све важнија у свету технологија, јер се корисничко искуство сматра кључним фактором за успех (или неуспех) производа и услуга, што представља врло релевантну и важну тема, чак и за студенте који се не баве директно тиме. Предавања ће држати стручњаци из ове области и кроз бројне практичне задатке, пружиће свим полазницима прилику да тестирају новостечено знање. Испланирали смо да курс буде забаван колико и едукативан, те ће домаћи учесници кроз различита креативна дружења моћи да упознају студенте који у Ниш долазе са свих крајева Европе, прошире своје видике и стекну успомене које ће памтити до краја живота.
Уколико си студент Универзитета у Нишу и желиш да се дружиш са људима из иностранства, вежбаш комуникацију на енглеском и да притом учиш о УX-у, ово је права прилика за тебе. Догађај ц́е се одржати од 23. до 30. јула 2023. године.
Искористи ову сјајну прилику да обогатиш себе новим знањем и вештинама, а ово лето незаборавним  авантурама. Пријаве су отворене до 16. јула, број учесника је ограничен, стога не часи часа, него се пријави! Није потребно предзнање из ове области да би аплицирао/ла за курс.
Више информација о курсу сазнај на сајту www.course2023.bestnis.rs.
Уколико не пронађеш све што те занима, слободно нас контактирај слањем мејла на адресу course2023@bestnis.rs.

Leave a comment