За добру атмосферу пред концерт биће задужена DJ Милица. Концерт Марчело и Бенд заказан је за 22:00 часа!
Марко Шелић Марчело ће са својим бендом у петак, 23. јуна у Дому културе НС одржати двочасовни концерт. Осим песама с актуелне „Нојеве варке”, свираће и одабране песме с досадашњих пет албума – у сусрет прослави двадесетогодишњице каријере.

Две деценије другарства и музике Марчело и Бенд у Дому културе НС!

У фебруару 2020. године Марчело је управо у Дому културе НС промовисао песму и спот „Удахни”. Новосадска публика тако је прва имала прилике да чује почетак најављеног албума „Нојева варка”, који ће две године касније уздрмати цели регион синглом „ЈБГ” и освојити више награда. Након много пута поновљеног питања у нашем инбоx-у „када ће поново доћи Марчело?”, одлучили смо да жељу испунимо свима вама, али и нама.
Раме уз раме с Марком, на бини су његови пријатељи и саборци Невена Глибетић Ненси (вокал), Раде Склопић Раид (грамофон, клавијатуре), Александар Јовановић Шљука (клавијатуре, вокал), Филип Крумес (виолина), Марко Фабрy (бас), Александар Цветковић Драма (бубњеви) и Маx Коцхетов (саксофон). Заједно су коаутори дела које је својеврсни роман у стиху: „Нојева варка је најличнији албум до сада: увек је било из срца, али овај пут је и из џигерице, из тоталног неиздржа који није само мој. То је прича о парампарчању себе и идеала усред земље која се круни – и о поновном састављању”, каже Марчело.
„Једва чекамо да сва та осећања поделимо с новосадском публиком и уживо, сада када су теме тих песама можда живље и важније но икада до сада у последњој деценији. А фина је прилика и да се подсетимо старих ствари и пута који смо прешли да бисмо били овде, јер ове јесене славимо две деценије другарства и музике.”

Фото: Небојшу Бабића
Дизајн: Алек

Улазнице су у продаји по промо цени од 1.200 рсд. (ограничен број) и могу се купити на свим продајним местима Гигстиx-а, као и онлајн.
Након распродаје промо улазница, редовна претпродајна цена биће 1.500 рсд.
Улазнице за СТУДЕНТЕ су по цени од 800,00 рсд. и могу се купити у централној билетарници Gigstix-а у Париском магазину уз индекс или студенску картицу.
Улазнице су за СТАЈАЊЕ!

Leave a comment