Најлуђа журка уз Иду Престер и Lollobrigidu на затварању концертне сезоне у Дому културе НС!
За добру атмосферу пред концерт биће задужена ДЈ Милица. Концерт Иде Престер и Lollobrigidu заказан је за 22:00 часа!

Ида Престер и Lollobrigidu

Ида Престер и Lollobrigidu стижу у Дом културе НС у петак, 30. јуна да на најбољи могући начин и са невероватном журком коју вам спремају, затворимо концертну сезону 2022/2023 Дома културе НС. Ида јединствена је појава у музичком свету, али и много шире од тога. Њена специфична естетика, бритки текстови и чудесне плесне мелодије довеле су је до статуса балканске индие поп иконе.
Својом бескрајном позитивном енергијом заразила нас је још пред 17 година кад се појавила Lollobrigidu и продрмала музичку сцену региона. Сулуди костими, помакнути текстови и пунк став освојили су фестивалске бине и радио станице. Од тада генерације одрастају уз Цасио и шљокице и Бившу цуру, а бодре се уз Ја се ресетирам и Сутра је дан. На њеним концертима публика пева у глас старе Lollobrigidu хитове, као и нове песме с Идиног соло албума.
Ида Престер и Lollobrigidu је elektro поп бенд познат по невероватној енергији живих наступа. Плесни ритмови пулсирајући басеви, необични текстови и харизматична фронт girl Ида Престер одвешће вас на путовање од диска 80их, преко фуриозног пунка до летњих морских тераса. Обуците плесне ципеле, пронађите шљокице и лептир кравате и припремите се за вече плеса!

Улазнице су у продаји по промо цени од 1.300 рсд. (ограничен број) и могу се купити на свим продајним местима Gigstix-а, као и онлајн.
Након распродаје промо улазница, редовна претпродајна цена биће 1.500 рсд.
Улазнице за СТУДЕНТЕ су по цени од 800,00 рсд. и могу се купити у централној билетарници Gigstix-а у Париском магазину уз индекс или студенску картицу.
Улазнице су за СТАЈАЊЕ!

Leave a comment