По први пут организујемо ШуНС – Шабац у Новом Саду фестивал и треба нам Ваша помоћ!

ШуНС фестивал да ли те занима?

Јављамо Вам се у име ШуНС фестивала који ће се одржати 23. Јуна у СКЦНС Фабрици у Новом Саду. ШуНС фестивал је настао као идеја промоције Шабачке уметничке сцене младих, тако да пребацујемо ту сцену у Нови Сад на један дан. Фестивал чине изложба фотографија, скуплтура и аудиовизуелног материјала, перформанс са ватром и музички програм где свира 6 бендова.

ШуНС фестивал је настао у склопу непрофитабилног пројекта и због тога нам треба Ваша помоћ. Ми имамо идеју да покренемо младе храбре Шапчане на акцију оснаживања Шабачке културне сцене. Због тога смо им омогућили овај једнодневни простор да наступају, излажу и промовишу свој рад. Главна снага овог фестивала је тим од преко 30 младих уметника и ативиста који на припреми, промоцији и реализацији раде волонтерски. Овај фестивал има за циљ организовања и окупљање младих.

Овом приликом вас позивамо да подржите нашу младу непрофитабилну идеју на Вашим радио и телевизијским станицама, како би том промоцијом стигли до што већег броја људи који би нам се заједно придружили на нашем првом фестивалу.

Ево га наш сајт уколико желите да видите још информација и наш Инстаграм налог 

Leave a comment