Након три године Деца Лоших Музичара – ДЛМ поново у Дому културе НС!
За добру атмосферу пред концерт биће задужен ДЈ Мања. Концерт ДЛМ заказан је 22:00 часа!

Деца  лоших  музичара! 
На самом почетку лета у Дом културе НС стиже бенд Деца Лоших Музичара. ДЛМ је публици познат као одличан ливе бенд необичног звука, који на својим концертима прави атмосферу за памћење, а Новосађани ће имати прилику да се увере у то у суботу, 24. јуна.
Почетком године најавили су ново поглавље у раду бенда као и нови албум после више од једне деценије, а који би требао ускоро да буде објављен. Након сингла „Луди пас корупција“, бенд је наставио рад на новим песмама а у току прошле и ове године имали су и неколико веома запажених наступа у региону. Један од последњих био је на бањалучком Мото Фесту где су упркос киши која је падала, направили фантастичну атмосферу и журку.
„Оно што се из авиона види када је овај бенд у питању је да они толико уживају у извођењу својих песама да понекада имам осећај да забораве да је публика испред њих. Потпуно су у свом филму, свом вајбу у који увуку и публику. Просто није могуће остати мртав ‘ладан и не одреаговати на њихову енергичну свирку. Нема шансе!“ – написао је Ремиx Пресс у свом извештају за њихов наступ на овом фестивалу.
Спремите летњу лепршаву гардеробу, позовите пријатеље и дођите у Дом културе НС да ђускамо заједно до касних ноћних сати.
Улазнице су у продаји по промо цени од 1.100 рсд. (ограничен број) и могу се купити на свим продајним местима Гигстиx-а, као и онлајн.
Након распродаје промо улазница, редовна претпродајна цена биће 1.300 рсд.
Улазнице за СТУДЕНТЕ су по цени од 800,00 рсд. и могу се купити у централној билетарници Гигстиx-а у Париском магазину уз индекс или студенску картицу.
Улазнице су за СТАЈАЊЕ! 

Leave a comment