Наша школа је мала, али је пуна дечјег смеха, радости, песме и игре. Ако бисте волели да радите у оваквом окружењу, имамо посао за Вас.

Да ли те занима овај посао?

Потребан нам је професор енглеског језика.

Идеални кандидат треба да поседује много љубави према деци, треба да буде креативан, весео, да воли да се забавља и да деци пренесе љубав према језику. Неопходно је да има висок ниво знања енглеског језика, да буде опуштен у комуникацији са децом (часови се одржавају искључиво на енглеском, без превођења); сви кандидати ће бити тестирани усмено и писмено. Ради се са малим бројем деце по групи (од 4-8 деце) и часови се одржавају у поподневним сатима.

Кандидату који буде наш избор нудимо рад у младом и динамичном тиму, у просторијама које су модерне и јако добро опремљене адекватном техником која ће му помоћи у свакодневном раду. Такође нудимо одличну стартну плату; поред обавезне пријаве, плаћамо и приватно здравствено осигурање.

Уколико себе видите на једној оваквој позицији, ако желите да градите своју каријеру у једној оваквој школи и желите да дугорочно будете члан нашег тима, јавите нам се.

Рок пријаве је 21.6.2023.

Извор: Инфостуд

Leave a comment