Други по реду „Дан отворених врата“, на којем ће се студентима представити водеће технолошко-развојне компаније чланице НТП Нови Сад, одржаће се у среду, 31. маја у 10.00 сати у Научно-технолошком парку Нови Сад.

Дан отоврених врата 

Овај дан пружа прилику студентима да директно од компанија сазнају за могућности добијања стипендија, обављања стручне праксе или запослења. Такође, студенти ће моћи да се, непосредно код представника фирми, распитају о самим условима рада у свакој компанији, док ће неке од чланица омогућити заинтересованима да обиђу и њихове просторије у Парку.

Поред компанија посетиоци ће имати прилику да се на Startup corneru упознају са радом стартапа који послују у оквиру НТП НС као и са могућностима за студенте које нуди канцеларија ЕУ инфо поинт Нови Сад.
Ове године на отвореним вратима учествују и Schneider Electric, Novelic, Plassido, INIT technologies, 3Lateral, Syrmia, Norma Grupa LLC, Continental Automotive Serbia i ZF Serbia.
Ово је први у низу догађаја у оквиру новог програма – 3алет, који организује Научно-технолошки парк Нови Сад, а само прошле године овај догађај посетило је преко 400 студената.
Главни циљ је да се повежу студенти, наука и привреда, да се развију таленти у области технолошког развоја иновација, као и да се стварају услови за оснивање и развој већег броја стартап предузећа.
Сви заинтересовани могу да се пријаве преко овог линка.

Leave a comment