Младих никада није доста – постани део нашег тима!
Пажња, пажња младима! Ми смо организација Покрени се млади и објављујемо отворене позиције у оквиру своје регрутације. Младих никад није доста, зар не? Почнимо са новом авантуром која може да унапреди твоје вештине и знања!

Младих никада није доста – постани део нашег тима!
Сведоцимо смо различитих дешавања у нашем региону и зато сматрамо да је неопходно да се млади још више удруже и заједно покрену промене. Верујемо да свака индивидуа, а посебно млади људи, неким малим корацима могу донети веома велике промене, а да тога нису ни свесни.
Нашу организацију чине млади људи са различитих крајева Балкана и како бисмо остварили своју мисију и визију неопходни су нам млади који желе да уче и развијају се у оквиру радног окружења једне организације. Тип особе који тражимо је млада особа од 16 до 30 година, са територије бивше Југославије, која је амбициозна, мотивисана, тимски играч и спремна да научи нешто ново док прави свет бољим местом.
Отварамо разне позиције о којима више можеш да сазнаш на нашим друштвеним мрежама у току наредних дана. Верујемо да постоји бар једна област која би могла да те интересује!
Уколико не знаш за организацију или немаш сигурност око свега, отварамо своја врата за тебе да питаш сва питања које те занимају током две онлајн Q/А сесије које се одржавају 25. (16.00 ч) и 29. маја (17.00 ч), а за које се можеш пријавити кликом на формулар за Q/А сесије.
Да ли са нама желиш у нове радне победе? Уколико још увек не знаш, охрабрујемо те да се свакако пријавиш и да те макар упознамо на неком пријатном интервјуу јер желимо да знамо о што више младих људи на Балкану који су спремни да се активирају и креирају промене.
Пријаве ћемо затворити 31. маја, а ти се до тада можеш ПРИЈАВИТИ путем овог формулара. Подржавамо те да се покренеш!
Нестрпљиви смо да те упознамо! Наш рад можете пратити на Инстаграм-а, Фацебоок-а и ЛинкедИн-а. Адреса е-поште где можете поставити сва питања која имате или потражити додатне информације је оффице@покренисе-млади.орг. Наш број телефона је +38670191530 и можеш нам се јавити у било ком периоду – осигуравамо те да ћемо да се обрадујемо твојој поруци или позиву.
Извор: Стартуј

Leave a comment