Студентска организација СЕФА са Економског факултета у Београду организује панел дискусију “Без страха” која се бави темом менталног здравља.

Панел дискусија “Без страха”

Панел дискусија се одржава 20. маја у 16 часова на Економском факултету у Амфитеатру 4. Улаз је бесплатан, само је потребно пријавити се преко овог формулара.

“Без страха” је догађај који шири свест о менталном здрављу и важности отвореног причања о истом. Пружа помоћ, пре свега студентима, да победе своје страхове, науче како да се носе са притиском и проблемима и како да буду најбоља верзија себе.

Догађај је конципиран из два дела, теме панел дискусије су:

“Каријерни пут започињем без страха” – прва је тема овогодишње панел дискусије у којој ћемо заједно са професором Лончаром проћи кроз тему „Лично стратешко планирање из перспективе студента, лична ГАП анализа“ као и страхови везани за први интервју, посао, праксу и предузетничке идеје.
“О страху без страха” – је друга тема где ћемо са гостима Николом Радином, Маријом Хаџовић и Немањом Миловићем причати о анксиозности, борби са стресом и притисцима, љубави према себи и изградњи здравих навика и граница у односу са собом и другима.

Извор: Стартуј

Leave a comment