Arena Cinepelеx поклања својим посетиоцима Супер суботу, 22. априла када ће током целог дана цена улазница за све филмове износити 200 динара. Улазнице су у продаји на благајнама биоскопа. Због великог интересовања резервација није могућа.

Супер субота! Улазница 200 динара! 

Супер биоскопски дан постао је традиционално омиљена акција фанова Arene Cineplex коју централни новосадски мултиплекс организује неколико пута годишње.

Посетиоци ће имати прилику да погледају најактуелније наслове по специјалној цени. Само неки од филмова у којима ће уживати наши посетиоци током овог супер биоскопског дана су најновији филм са Милошем Биковићем у главној улози “Изазов”, љубитељи домаће кинематографије моћи ће да погледају филмове „Индиго Кристал“ и „Муње: Опет!“, а на репертоару ће се наћи и акциони филм са једном од најбољих улога Кијану Ривса „Џон Вик 4“, прича о легендарној патици која је одушевила Џордана и “спасила” Најк са Метом Дејмоном и Беном Афлеком „AIR“, дух легендарне игре на великом платну „Dungeons and Dragons: Оданост међу лоповима“, хорор инспирисан списима из стварног живота оца Габријела Аморта, главног егзорцисте Ватикана „Папин егзорциста“ са Раселом Кроуом у главној улози и многи други. Најмлађи посетиоци ће уживати у најновијем цртаћу “Принцеза Лате и чаробни водени камен”, авантури инспирисаној чувеном игрицом „Супер Марио браћа филм“, “П’астањан и три њушкетара”, као и догодовштинама у најпознатијем музеју на свету под називом „Мачке у музеју“.

Како би биоскопски доживљај био потпун, Аrena Cinepelеx нуди и специјални Супер комбо који подразумева средње кокице и точени сок 0,5Л по цени од само 250 динара.

Детаљан репертоар можете погледати на сајту а због великог интересовања, улазнице није могуће резервисати него ће искључиво бити омогућена продаја на благајнама Arene Cineplеx 

Leave a comment