Асоцијација за афирмацију културе (АСК) објавила је данас конкурс за нове волонтере у Београду. Због повећања обима својих пројектних активности тражи нове чланове за свој тим.

Конкурс за волонтере

Сви заинтересовани који живе у Београду, иду у средњу школу или су студенти, имају прилику да се пријаве на конкурс и стекну драгоцено искуство у раду на пројектима.

Кроз рад у АСК-у, волонтери ће имати прилику да побољшају своје вештине комуникације, стекну знање о пословној кореспонденцији, савладају основе МС оффице и дигиталног маркетинга, и тако унапреде своје професионалне вештине.

Осим тога, ово је прилика за све оне који желе да дају свој допринос друштву кроз активизам и иницијативу. Асоцијација за афирмацију културе је организација која кроз креативан рад и ангажовање на пољу културе, образовања и социјалног и психолошког развоја, као и заштите људских права и животне средине, доприноси унапређењу статуса младих у друштву и развоју локалних заједница у Србији, а нови волонтери ће имати прилику да се активно укључе у овај процес.

Више информација о пријави на конкурс можете пронаћи на следећем линку.
Пријаве су отворене до 18.априла, а сви кандидати ће бити обавештени о резултатима селекције након завршетка конкурса.

Leave a comment