Четврти по реду Форум младих лидера, у организацији Студентског парламента Високе школе за пословну економију и предузетништво (ВШПЕП), одржаће се 25. марта 2023. године од 9 до 17 часова на Вождовцу.

Искористи прилику, буди део четвртог Форума младих лидера!

Основна идеја Форума је показати да је могуће бити млад и успешан у Републици Србији. Зато Форум за примарни циљ има да окупи младе људе, првенствено студенте и средњошколце, како би им млади и успешни лидери из различитих области пренели своја искуства. Планирани број учесника је 300 и они ће имати прилику да заједно са предавачима пронађу одговоре на многобројна питања која заокупљују њихову пажњу и која ће им помоћи на путу личног напретка.

Неке од тема о којима ће наши предавачи разговарати са учесницима су:

  • значај невербалне комуникације и моћ говора тела (Марко Буразор, аутор, консултант, тренер)
  • како направити упешну маркетиншку кампању (Јелица Скалушевић и Миља Шијакињић, креативна дирекција маркетиншке агенције Жишка)
  • како од љубави према здравој храни направити успешан посао (Јелена Балаћ, food blogerka @rs)
  • активизам на друштвеним мрежама – од хобија до успешног посла (Марко Маријоковић, social media specialist @marko_marijokovic)

Учеснике ће поздравити проф. др Маја Цогољевић, помоћник директора за наставу на Високе школе за пословну економију и предузетништво, и Ивана Ђурић, начелник Одељења за комуникацију и обуку испред Министарства за евопске интеграције.

Генерални покровитељ овог Форума је Висока школа за пословну економију и предузетништво, а пројекат је подржан од стране чак четири министарстава:

  • Министарство за европске интеграције
  • Министарство за демографију и бригу о породици
  • Министарство привреде
  • Министарство туризма и омладине.

Котизације су бесплатне, а свим учесницима биће обезбеђено послужење, пакет добродошлице и сертификат о учешћу на Форуму. Најсрећнији учесници могу очекивати и вредне награде у наградној игри која нас очекује на крају Форума.

Пријаве су у току, до 22. марта, попуњавањем формулара којем можете приступити на овом линку.

Више информација се налази на сајту www.fml.rs

Извор: Стартуј

Leave a comment