Конференција – Бизнис приче одржаће се 5. и 6. априла 2023. у Конгресном центру Мастер у Новом Саду.

Револуција која је настала кроз подцаст сада се преноси на конференцију, јер ће предавачи бити неки од најпознатијих гостију подкаста „Бизнис приче“. Водећи стручњаци из Србије и региона, говориће о бизнису, о својим пословним почецима, о трендовима, као и какви нас то пословни изазови очекују у овој години и како се што боље припремити и одговорити на њих.
Теме предавања на конференцији су разнолике, а неки од потврђених говорника су Владимир Ђукановић (Филозоф са Wall Streeta), Ајдин Брковић (Monetize ad), Бранко Бабић (Phi Academy/Предузетник године), Драган Војводић (Sendler), Милена Ђуричић (Видеомите), Милан Мандарић (Sanmina), Немања Антић (Military shop) и многи други.

Бизнис приче 

Умрежавање, креативно размишљање и доношење одлука биће на врху дневног реда и то кроз дискусије и радионице са стручњацима. Учеснике очекује преко 20 предавача, 500 предузетника из региона, и две велике журке. Конференција је намењена свима који желе да науче нешто ново о бизнису као и да се повежу са потенцијалним партнерима или клијентима.
„Питао сам се зашто у Србији не постоји бизнис конференција са занимљивим гостима, организованим умрежавањем и добрим проводом. Одговор нисам нашао и зато сам одлучио да направим баш такву конференцију.“
Владимир Станковић, оснивач Бизнис прича

Карте за конференцију је могуће купити до 20. марта односно до попуњавања капацитета. Линк за куповину улазнице.

Конференција „Бизнис приче“ организује се уз подршку ,,БИТ Евент-а“. Покровитељи конференције су Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, Покрајински секретаријат за привреду и туризам као и Град Нови Сад.

Више информација о предстојећој конференцији можете пронаћи на wеб страници oвде.

 

Leave a comment