Биоскоп Areni Cineplex!  ће и овај Дан жена обележити заједно са дамама уз премијеру новог домаћег филма, најновије филмске наслове и поклон за све посетитељке.
Екипа новог домаћег филма „Индиго Кристал“ прошетаће црвеним тепихом и поклонити се публици након свечане премијере која је заказана за 20 часова, а на редовном репертоару биоскопа Areni Cineplex! наћи ће се најновији и тренутно најгледанији филмски наслови.

Поклон очекује сваку даму!

Заједно са цвећаром Viridis Flowers припремили смо специјално декоративно цвеће за све даме које буду уживале у филмовима са редовног репертоара, док ће најсрећније даме које буду присуствовале свечаној премијери цветним поклоном обрадовати неко од глумачке екипе са црвеног тепиха.
Само неки од наслова који ће се наћи на репертоару 8. марта, осим свечане премијере филма „Индиго Кристал“, јесу романтична комедија са Ричардом Гиром, Сузан Сарадон и Дајаном Китом у главним улогама „Не дај Боже брак“, комедију која тражи одговор на питање како пронаћи трајну љубав у данашњем свету „Шта љубав има са тим?“, драму рађену по светском бестселеру са Том Хенксом у главном улози „Човек по имену Ото“, акциону комедију са Џенифер Лопез у главној улози „Венчање за умрети“, епску борбу у акционој драми „Krid III“ и многе друге.
Позивамо даме да свој дан проведу у Areni Cineplex!!
Очекујемо вас!

Leave a comment