Студентски парламент Високе школе за пословну економију и предузетништво, и ове године, по четврти пут, организује Форум младих лидера, и то у суботу 25. марта 2023. године у згради Високе школе за пословну економију и предузетништво, Ул. Војводе Влаховића 35б. Почетак Форума је планиран за 9, а завршетак за 17 часова.

Посети форум младих лидера

Форум ће окупити велики број младих људи, првенствено студената друштвено-хуманистичких наука и матураната, са циљем да се код њих повећа предузетнички дух. Млади и успешни лидери из различитих области ће са учесницима Форума поделити своја искуства, са крајњим циљем да се учесници, након стицања формалног обазовања, и сами покрену на успех. Учесници Форума ће имати прилике да заједно са предавачима пронађу одговоре на многобројна питања која заокупљују њихову пажњу и која ће им помоћи на путу личног напретка.

Слично претходним годинама, циљ Форума је окупљање младих људи (првенствено студената економских и правних наука, али и студената других профила и ученика завршних година средњих школа) са једне стране, и младих и успешних лидера из различитих области који ће са учесницима Форума поделити своја пословна искуства, са друге стране, са крајњим циљем да се код младих повећа присутност предузетничког духа. Акценат смо ставили на јачање омладинског предузетништва као веома важне карике у ланцу јачања предузетништва у Србији уопште. Осим савета, усмеравања и помоћи за одабир области у којој се учесници препознају, биће представљен и концепт већ постојећих идеја и програма у виду бизнис инкубатора тако да ће учеснисници Форума имати прилике да заједно са предавачима пронађу одговоре на многобројна питања која заокупљују њихову пажњу и која ће им помоћи на путу личног напретка. На Форуму очекујемо око 300 учесника.

Котизације за учешће се неће наплаћивати, а свим учесницима ће бити обезбеђено послужење, пакет добродошлице и сертификат о учешћу на Форуму. За оне који буду имали највише среће, наши спонзори су припремили и вредне поклоне у наградној игри која нас очекује на крају Форума.

Генерални покровитељ овог Форума је традиционално Висока школа за пословну економију и предузетништво (ПЕП), а подршку смо добили од Министарства привреде и Министарства омладине и спорта. За добру атмосферу, вредне награде и послужење ове године су се побринули: Pekala Leb i sol, Unilever Group, Koncern Bambi AD Beograd, The Witch escape room, Escape game, позориште Atelje 212, Народно позориште и Позориште на Теразијама,  Музеј Николе Тесле и Музеј Илузија, FitPass, NonStop Fitness Centar i Бели лабуд текстил.

Пријаве су отворене од 01.03.2023. на линку: Формулар за пријаву.

Извор: Стартуј

Leave a comment