У среду, 15. фебруара у 20 часова, Арена Фан вече доноси узбудљив, трећи део саге „Антмен и Оса: Квантуманија”, поклон за сваког посетиоца и тематско фотографисање у холу биоскопа Аrena Cineplex. Улазнице су у продаји.

 

Да ли ћеш отићи у биоскоп ?

Погледајте међу првима, први филм у петој фази Марвел универзума „Антмен и Оса: Квантуманија“ и понесите са собом успомене на ово специјално вече у Арени Цинеплеx. За Марвел љубитеље припремили смо тематско фотографисање у духу филма, када ће посетиоци моћи бар на један дан да буду Антмен или Оса као и специјалне поклоне у виду стикера за сваког посетиоца. Позивамо вас да дођете у хол биоскопа већ од 19 часова и забавите се уз додатне биоскопске садржаје.

Суперхеројски тандем, Scott Lang (Paul Rudd) i Hope Van Dyne (Evangeline Lilly), враћајју се како би наставили своје авантуре као Антмен и Оса. Заједно са својим породицама изненада се налазе у ситуацији истраживања Квантне области када се, у интеракцији са новим чудним створењима, упуштају у авантуру која ц́е их гурнути изван граница онога што су замишљали као могуће.

Трејлер филма: https://www.youtube.com/watch?v=7XUmqRZzrug

Улазнице су у продаји на благајнама биоскопа.

Чекамо вас у биоскопу Arena Cineplex.

Leave a comment