У четвртак, 26. јануара, у 18h, ће нам, фриленс графички дизајнер, Никола Нимчевић, испричати како је текла изградња његове онлине Fiverr каријере.

Мeetup: Како изградити Fiverr каријеру?

 

Да ли те занима овај meetup?

Шта је уопште Fiverr, како функционише, како можеш напредовати на овој платформи и колико наплатити своју услугу су само нека од питања на која ћемо добити одговор.

О предавачу
Никола Нимчевић је графички дизајнер који је своју онлине каријеру започео 2014. године на Фиверру као и на другим платформама. Као средњошколац баратао је мало у Photoshopu и осталим Аdobe програмима, и већ тада је почео да ради ситне пројекте за пријатеље и познанике. За време студија, вишак времена током лета је проводио радећи као дизајнер у неколико штампарија. 2013. године одлази на Work&Travel програм у САД, са циљем да себи купи лаптоп за рад преко интернета. По повратку креира профиле, и ту је све почело.

Fiverr као платформа је тада имала само 4 године, и по многоме се разликовала од тада најпопуларнијих платформи као Elance i oDesk. Временом, Fiverr се развијао и унапређивао, да би сада била највећа платформа за спајање продаваца и купаца на интернету. Сада, 9 година касније, Никола има 1800 продатих услуга са просечном оценом 5 звездица.

Искрене савете, препоруке и мале тајне великих мајстора можете чути у четвртак у Inspira HUB-u.

Пријаве
Ако још увек не знаш да ли је Фиверр каријера за тебе, придружи нам у четвртак, 26. јануара, у 18h,  на адреси Корзо 1 (пасаж између А1 и МТС), на другом спрату.

Присуство је бесплатно, али су пријаве неопходне путем ове форме.

Извор: Стартуј

Leave a comment