Сектор за истраживање организације „Покрени се млади“ је креирао анкету под називом „Шта ти треба? Ми те слушамо!“. Путем анкете, ова амбициозна дружина жели да сазна што више о твојим препрекама, проблемима али интересовањима како би знали на који начин да те подрже да малим корацима стигнеш до неких већих промена.

Попуни анкету!

АНКЕТА

Анкета је отворена од 23. јануара до 1. фебруара 2023. године до 23.59 ч. Уколико си млада особа од 15 до 30 година са територије Србије, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Хрватске и Македоније, помози овој организацији тако што ћеш попунити анкету. За попуњавање упитника ће ти бити потребно највише пет минута, а сви одговори су потпуно анонимни и биће коришћени само у сврху истраживања. Дружина објашњава да се опустиш, узмеш чај, сок или кафу и помогнеш им у још једној авантури коју спремају можда баш за тебе.

Уколико желиш да сазнаш нешто више о овој организацији, поручују да их слободно цимаш путем мејла office@pokrenise-mladi.org или броја телефона +38670191530. Посебно назначавају да су ту за тебе и твоја питања у сваком моменту.

Унапред захвални! Покрени се и попуни анкету!

Извор: Стартуј

Leave a comment