Универзитет у Грацу расписао је позив за учешће на међународној Сеггау летњој школи која ће се одржати у периоду од 2. до 15. јула 2023. године у замку Зегау у Лајбницу, Аустрија. Учешће у летњој школи полазницима доноси 6 ЕСПБ бодова (за учешће у програму, као и писање семинарског рада). Програм покрива трошкове школарине, исхране, смештаја, ваннаставних програма, као и организовану посету Грацу. Путне трошкове покривају учесници програма.

Међународна летња школа Сеггау 2023 – Универзитет у Грацу

Фото: Университäт Граз

Учесници летње школе имаће прилику да бораве две недеље на летњем универзитету са јединственом атмосфером кампуса у замку Зегау, да учествују на предавањима, панел дискусијама и 7 паралелних семинарских модула, да стекну могућност умрежавања са међународним предавачима и гостима, те развијају вештине јавног говора, академског и креативног писања и критичког мишљења и да објављују своје радове у серији публикација Off Campus: Seggau School of Thought.

Међународна летња школа Сеггау је дизајнирана за међународно оријентисане, високо мотивисане студенте из свих дисциплина, који желе да продубе своје разумевање актуелних европских и међународних питања проучавањем и дискусијом о глобалном развоју и изазовима у контексту процеса трансформације и демографских промена које одражавају аспекте индивидуалних, друштвених, политичких, верских, културних, књижевних, регионалних, економских и националних идентитета.

Рок за достављање пријава је 31. јануар 2023. године.

Детаљније информације и пријаву можете пронаћи на овом линку.

Извор: Стартуј

Leave a comment