Global Game Jam 2023 (ГГЈ) се и ове године одржава у организацији Универзитета Метрополитан и трајаће од 3. фебруара до 5. фебруара.

Пријави се уколико си љубитељ ИТ игара!

Љубитељи игара, јам-ова и хакатона ће имати прилику да се опробају у изради видео игре на задату тему. Тема остаје у тајности до самог почетка Глобал Гаме Јам-а, када ће бити објављена у целом свету, у исто време.

Глобал Гаме Јам се одржава на преко 600 локација у преко 100 земаља широм света, а циљ догађаја је да окупи све љубитеље, са или без девелоперског искуства, како би гејминг заједница у Србији и свету наставила да расте.

Иако можда немате формиран тим, али желите да будете део глобалног гејминг догађаја, пријавите се и ми ћемо вам доделити тим са којим ћете радити.

Сви тимови ће имати чак 48 часова да креирају своју видео игру, а након истека времена, имаће прилику да представе своје финалне идеје. Током трајања Јам-а на располагању ће вам бити наши ментори, који ће вам помоћи у изради ваших решења, а на самом почетку догађаја биће одржане радионице намењене такмичарима који немају искуства у креирању видео игара.

Догађај ће се одржати у просторијама Универзитета Метрополитан у Нишу.

Пријаве су отворене на овом линку. (Након пријаве своје учешће потврдите и на званичном сајту GLOBAL GAME JAM-a).

Више информација о Глобал Јам-у можете пронаћи на званичном сајту догађаја.

Искористи прилику да покажеш своју креативност, упознаш нове људе који имају иста интересовања као и ти и освојиш вредне награде!

Чекамо те на #8 MET Global Game Jam 2023 у организацији Универзитета Метрополитан!

Извор: Стартуј

Leave a comment