Празници су у пуном јеку и док се припремамо да закорачимо у нову годину прави је моменат да се осврнемо на 2022. и направимо мали пресек шта ,смо то све радили и докле смо стигли.

Фото: Марија Ердељи

Како то обично бива, децембар и јануар су време када сагледавамо претходне догађаје и правимо планове за нове. А ево како је 2022. година изгледала из угла наше редакције:

писали смо са једнаком љубављу и жаром као и претходних година и објавили више од 600 прилога у различитим форматима; кроз наше текстове трудили смо се да вас информишемо, едукујемо и забавимо, али и да вас упознамо са успешним младим људима који су свуда око нас, само медијско светло није увек уперено у њих. Све ово би било тешко изводљиво без подршке Градске управе за спорт и омладину Града Новог Сада – Канцеларије за младе и Омладинског савеза Удружења Опенс, на чему им се и овим путем захваљујемо.

Ви сте више од 80000 пута препознали квалитет нашег рада и труд који улажемо и због тога сте посећивали наш сајт и читали текстове – ово каже аналитика, иако ми и без ње знамо ко је наша публика и колико нас прати.

2022. за нас ће остати фантастична и по томе што смо се прикључили иницијативи за уједињење свих омладинских медија са Западног Балкана и постали део Међународне мреже омладинских медија. Ову годину ћемо памтити као почетак једне надасве успешне и надамо се, дугорочне сарадње са колегама из Црне Горе, Македоније, Босне и Херцеговине.

Учествовали смо на форму Храбри млади медији који организује Дојче веле академија, представили наш портал и примили награду за текст на тему запошљивости студената.

И на овом списку последње, али сасвим сигурно једнако важно, отворили смо врата многим новим сарадницима, новинарима и фоторепортерима, који својим ентузијазмом и енергијом боје странице нашег портала најлепшим бојама. Без њих, ништа од овога не би било могуће и зато смо пресрећни због свих нових сарадњи које смо успоставили и сваког младог човека који је ушао у наш тим, прошао обуку, стекао знања и вештине и несебично дели свој дар са вама, драги наши читаоци.

Најзад, у 2022. ћемо бити захвални свима вама који нас све ове године подржавате, читате, пратите, и тиме чините сваки наш корак смисленим.

У 2023. чекају нас многе фантастичне ствари и сигурни смо да ће нова година бити још успешнија од претходне!

 

 

Leave a comment