Васпитно-образовни систем Креативно перо је традиционално и 2022. године успешно организовао хуманитарну акцију Сви смо ми Деда Мраз која је трајала од 5. до 16. децембра 2022. године.

Успешно реализована Сви смо ми Деда Мраз 2022 хуманитарна акција!

Деда Мраз 2022

Фото: Креативно перо

Ове године Креативно перо је померило границе љубави и хуманости и у оквиру акције Сви смо ми Деда Мраз, у четвртак, 15. децембра организовао је хуманитарни новогодишњи концерт под називом Find the star within yourself. Овом приликом је прикупљен новчани приход у износу од преко 300.000,00 РСД који је уплаћен на жиро рачун корисника хуманитарне организације Буди хуман – 1302 – Тихана Мурић Лалић, госпођи Тихани Мурић Лалић.

Поред тога, преко 100 новогодишњих пакетића, неколико десетина килограма прехрамбених дуготрајних производа, додатних заједничких пакета са играчкама, школским прибором и књигама који су са љубављу упаковали представници Асоцијације родитеља и тима Креативно перо, заједно са ученицима Гимназије у суботу, 17. децембра, успешно су испоручени Прихватилишту за децу Београда.

Хуманитарну акцију Сви смо ми Деда Мраз подржали су: Карић фондација, Хуманитарна организација Нађи Раула, Вила Александар Орашац, SrbijaDanas.comKARE Design Цвећара Ивона, КУД Корени, КУД Свети Сава, Чудесна кухиња, Tehno centar Mag, Аја дизајн као и многи други.

Од непроцењивог значаја је допринос сваког појединца у племенитом подухвату Сви смо ми Деда Мраз, чији је резултат радост и весеље, као и осмеси великог броја малишана које смо ове године обрадовали.

Захваљујемо се нашој деци, ученицима, њиховим родитељима и нашим запосленима, као и свим пријатељима ВОС Креативно перо који су се одазвали акцији и омогућили да река добрих намера и енергије настави да тече!

Свима желимо срећне предстојеће новогодишње и божићне празнике!

Извор: Стартуј

Leave a comment