Отворен је нови позив за Raising Starts, први pre-seed акцелераторски програм у Србији који стартапима у најранијим фазама развоја иновативних производа и услуга обезбеђује стручну и финансијску подршку за убрзан развој.

Raising Starts: Grant do 20.000 CHF и менторска подршка за стартапе

Пријави се!

 

 

 

 

 

 

Програм спроводи Научно-технолошки парк Београд, у партнерству са Научно-технолошким парком Ниш и Научно-технолошким парком Чачак, уз подршку Владе Швајцарске.

Пријаве су отворене до 28. децембра у подне на званичној страници програма.

Кроз интензивна предавања и радионице стартапи на програму стичу неопходно усмерење, знања и вештине да развијају свој иновативни бизнис и приступе тржишту, менторе са међународним искуством који су прошли глобални стартап пут, грант до 20.000 CHF бесповратно (no equity) и подршку заједнице успешних оснивача, ментора и инвеститора.

Као такав, прогам је идеалан први корак за стартапе који су се тек упустили у развој иновативних производа и услуга – одскочна даска до тржишта, спремности за даље инвестиције и глобални раст.

На актуелни Јавни позив могу конкурисати стартап тимови од најмање 2 члана и иновативне компаније основане не дуже од две године до датума објављивања Јавног позива.

Уз свеобухватне обуке, стартапима је омогућен и приступ савременим иновационим лабораторијама и посебна подршка у области заштите интелектуалне својине, а након програма стартапи остају део заједнице научно-технолошких паркова која им отвара нова врата и могућности кроз конекције са међународним менторима, инвеститорима и другим стартап оснивачима.

Извор: Стартуј

Leave a comment