Имаш неугодан осећај да не радиш оно што волиш и питаш се да ли је тај посао баш за тебе? У глави ти одјекује оно чувено питање са интервјуа за посао – где видиш себе за 10 година, а одговор лебди негде у ваздуху и расипа се идеја о dream job-у.

Фестивал знања и вештина у тренду 

 

 

Када се коцкице склопе, схваташ да је потребно нешто мењати и да желиш да достигнеш своје пуне потенцијале, било да је у питању развој каријере или покретање и ширење сопственог бизниса. Страх, преиспитивање и мноштво недоумица – тежак процес, али може бити много лакши уз савете и разговор са људима који су ово све већ прошли, пронашли себе и раде посао који воле.

Одговор да ли ти каријера иде у правом смеру и како да пронађеш пут до успеха можеш да добијеш од наших говорника на онлине конференцији која је део једног од највећих програма неформалне едукације, Coca-Cola подршка младима и не смеш је пропустити! Они желе да са тобом поделе искуство, потенцијалне проблеме и решења за многе ситуације које ти блокирају пут развоја.

Чак и да си покренуо/ла свој посао, што је велико браво за храброст, и ако у неком тренутку схваташ да не иде све по плану,#HOWTO ФЕСТИВАЛ ЗНАЊА И ВЕШТИНА У ТРЕНДУ може понудити решење. Конференција ће трајати два дана (29. и 30. новембар), од 16 до 18 часова и биће отворена за све младе жељне знања, а због ограниченог броја учесника, неопходна је само пријава на линк #HowTo Фестивал знања и вештина у тренду.

Ко ће говорити на #ХоwТо фестивалу знања и вештина у тренду?
Фестивал ће окупити неке од најпознатијих инфлуенсера, блогера, влогера, ТикТокера и младих предузетника из Србије и Црне Горе.

Career starter pack:развиј каријеру у правом смеру је назив предавања које ће бити одржано у уторак, 29.11.2022. године. ТикТокер Лазар Филиповић, Yоутубер Дарио Кесеги и психотерапеуткиња Јелена Меги Марковић – Smart Change ће говорити о свом каријерном путу, али и о конкретним саветима како да каријера заиста иде у правом смеру. Добићете одговор на питања које су најчешће грешке на самом почетку и током пословног развоја, како се изборити са неминовним падовима, али и са успесима и на прави начин их искористити за сопствени раст.

Biznis starter pack: пронађи пут до успеха је тема другог дана, у среду, 30.11.2022. године. ТикТокер Лука Бојановић – Бојанче, доктор психолошких наука Предраг Окановић из Тим центра и инфлуенсерка, влогерка и предузетница Тамара Ћосић – Лепа сваки дан причаће о свом искуству, како да бизнису дате лични печат, како да постанете вирални, који су изазови у одабиру правца развоја и како се носити са грешком у избору сопственог посла.

Желим да се пријавим – како?
ПРИЈАВЕ су већ отворене, едукација је, као и све претходне, бесплатна за све учеснике, а сви заинтересовани се могу пријавити за учешће за један или за оба дана. Довољно је једном попунити пријаву.

Овим догађајем биће завршена шеста сезона пројекта Coca-Cola подршка младима, током којег је више од 10.000 младих оснажено за успешну каријеру или предузетништво.

Извор: Стартуј

Leave a comment