Inspira група, до скоро позната као Инфостуд група, наставља да подржава младе у нашем граду и шесту годину заредом додељује стипендије студентима треће, четврте године или мастера Економског факултета у Суботици, као и студентима друге, треће године или мастера суботичке Високе техничке школе.

Отворен конкурс Inspira групе – Стипендије за студенте у Суботици

Да ли те занима овај стипендија?

 

 

 

 

 

Стипендија обухвата новчани износ од 30.000 динара месечно у периоду од годину дана, праксу у неком од тимова у оквиру компаније, као и могућност запослења после завршеног факултета.

Како су навели, компанија ће ове године примити студенте за рад у следећим областима: PHP ili JavaScript програмирање, Product менаџмент, Линуx систем администрација, Продаја, Финансије, Дигитални маркетинг и Људски ресурси.

Изабрани студенти ће имати прилику да, осим својих првих пословних корака у области интернет бизниса, развијају вештине комуникације и тимски рад уз менторе и колеге.

„Како је једна од наших најважнијих вредности да стално учимо и развијамо се, желимо да помогнемо и младима у њиховом професионалном развоју и избору каријерног пута. И ове године доделом стипендија желимо да подстакнемо студенте који желе да се развијају заједно са нама, уче о дигиталним производима, али и да дају свој допринос у развоју услуга и сајтова Inspira групе“, каже Ања Балажевић из HR тима.

Истакли су да просек остварен на студијама не утиче на одлуку о избору кандидата, већ је важно да студент није стипендиста неке друге компаније, као и да покаже амбициозност, проактивност и жељу да учи и стекне практична знања из различитих области њиховог пословања.

Заинтересовани кандидати треба да пошаљу CV, доказ о студирању (слику прве стране индеxа и овереног семестра), као и назив сектора за који конкуришу на: anja.balazevic@inspiragrupa.com до 15. новембра.

Више информација налази се на: https://startuj.com/stipendija/inspira-start-939

Извор: Стартуј

 

Leave a comment