Одржана је једанаеста по реду Конференција студената организационих наука на Златибору од 20. до 23. октобра под називом „Права вредност – твоја вредност“, на којој су учествовале наше колеге Марко Вучетић и Жељко Скендеровић са сајта Startuj.com.

Startuj.com на Златибору: предавање на КСОН-у

 

 

 

 

На конференцији је било речи о вредностима које пружају предузетништво, бизнис и медији, али и о вредностима које се стичу кроз лични развој и успех.

Марко и Жељко су другог дана конференције имали прилику да разговарају са студентима о њиховим личним искуствима на радном месту и вредностима које сајт Стартуј.цом негује као део Инспира групе. Одржали су предавање на тему „Шта год да те ради, ради!“ и причали са студентима о очекивањима које треба да имају од компанија, да увек постављају себи питање да ли се уклапају у компаније у којима би желели да раде и да ли се компаније довољно прилагођавају њима.

На крају су студентима дали савете да нађу компанију где им неће бити тешко да раде, где ће се међусобно уклопити са колективом и да колико год да им делује да су идеални за неки посао, не значи да је то увек најбоље решење за њих.

Извор: Стартуј

Leave a comment