Традиционално, поводом Ноћи вештица, биоскоп Arenа Cineplex! представља специјалан програм за све узрасте. У недељу, 30. октобра, најмлађе посетиоце очекује креативна радионица уз познати тим Виле четкице као и велики маскенбал од 15 до 18 часова, љубитеље хорор филмова очекује “Хорор маратон”, док ће права послатица за одрасле љубитеље маскенбала бити Паб квиз по маскама у кафеу The End, у склопу биоскопа од 20 часова.

Ноћ Вештица

 

 

 

 

 

„Хорор маратон“ доноси на велико платно Arene Cineplex најгледаније филмове овог жанра као што су „Ноћ вештица – крај“, „Осмех“, „Позивница за пакао“ и „Црни телефон“. За хорор маратонце, који погледају минимум два хорор филма 30. октобра припремили смо бесплатне кокице.
Најмлађи посетиоци ће имати прилику да уживају у специјалној креативној радионици, учествују у великом маскебалу и добију слатке поклоне, а маскенбал за одрасле уприличићемо у кафеу Тхе Енд у склопу популарног Паб квиза.
Проведите Ноћ вештица у свом омиљеном биоскопу који ће и ове године предтавити потпуно нови амбијент у складу са догађајем.
Видимо се у Areni Cineplex!

Leave a comment