Традиционални сајам образовања “Future Fair” који организује агенција за студирање у иностранству Future Option, биће и ове године одржан у Београду у недељу 23.10.2022.

Сајам аустралијског и канадског образовања Future Fair

 

 

На сајму ће се представити велики број аустралијских и канадских универзитета и колеџа са кампусима у Сиднеју, Торонту, Мелбурну, Ванкуверу, Перту и осталим градовима, који покривају програме и области студирања као што су ИТ, инжењерство, образовање, медицина, туризам и угоститељство, спорт, дизајн, менаџмент, право, пољопривреда, економија и други.

Имаћете прилику да сазнате све о опцијама студирања, од основних, мастер и докторских студија до стручних програма и курсева енглеског језика, који могу бити добар избор за почетак, док сте у фази привикавања на окружење и припреми за даљи наставак студија.

На овом сајму посетиоци ће моћи и да се информишу о условима студирања у Аустралији и Канади, стипендијама и школаринама, чују искуства и савете студената из читавог региона, који су завршили или се тренутно налазе на студијама у Аустралији и Канади и разговарају директно са представницима образовних институција који ће бити присутни, као и многим другим корисним информацијама везаним за образовање и потенцијално запошљавање након завршеног школовања.

Осим битних информација о условима за упис, посетиоци ће имати прилику да сазнају све о процедури за добијање студентске визе, студентском животу, раду току и након студирања.

Врхунски образовни систем, растућа економија и висок животни стандард, прелепа природа и клима и развијени градови, који су сваке године бирани међу топ десет најбољих градова за живот на свету, чине Аустралију и Канаду веома привлачним дестинацијама за међународне студенте.

Улаз на сајам је бесплатан, али је регистрација обавезна због ограниченог броја места.

Региструјте се на линку!

Извор: Стартуј

Leave a comment