Студентска организација “СЕФА – Студенти Економског факултета” организује пројекат Sport Business Day, који ће бити одржан у новембру на Економском факултету у Београду.

Sport Business Day – пројекат студентске организације СЕФА

 

 

 

 

 

 

Циљ овог пројекта јесте да подигне свест о бизнису у спорту, приближи моделе управљања спортским организацијама и прикаже како функционишу дисциплине као што су маркетинг, менаџмент и финансије у овој индустрији. Пројекат је основан 2018.године када је и одржан први пут у виду конференције, у пуном амфитеатру А4 на Економском факултету у Београду. Тада су наши гости били Остоја Мијаиловић испред КК Партизан и Зоран Аврамовић испред СД Црвена Звезда.

Ове године, у оквиру пројекта ће се наћи и такмичење у решавању студије случаја за компанију Mozzart која је и генерални спонзор пројекта ове године. У питању је маркетиншка студија случаја која је намењена свим студентима, а победнике очекује пракса. Задатак за учеснике ће бити да осмисле маркетинг кампању за Светско првенство у Катару.

Пријаве су тренутно отворене на овом линку и трајаће до 17. октобра. Свака пријава је индивидуална, али уколико неко има и жели да пријави екипу могу заједно учествовати. Након затварања пријава уследиће селекција учесника о чему ће бити обавештени путем мејла.

Након тога СЕФА тим ће у сарадњи са компанијом Mozzart изабрати учеснике који ће у понедељак 31. октобра добити студију случаја на решавање.

Последњи корак ка освајању праксе биће презентација решења представницима компаније која ће се одржати 3. новембра 2022. године на Економском факултету у Београду.

Извор: Стартуј

Leave a comment