Откако су овладали великом сценом пре више од 10 година, група Мортал Комбат све пажљивије приступа самосталним концертима. Њихови концерти су постали непоновљиви аудиовизуелни доживљаји, па их не приређују довољно често колико би њихова све бројнија публика то желела. Највећи годишњи спектакл је традиционална Антиевровизија коју организују сваког пролећа у Београду, али сада пред себе постављају нови циљ – највећи самостални новосадски концерт до сада. Сусрет са публиком у Новом Саду заказали су за 22. октобар у Хали 2 Новосадског сајма.

Група Мортал Комбат најављује највећи новосадски концерт до сада у Хали 2

 

 

 

,,Након успешног Антиевровизијског концерта који се одржао на Београдском сајму, решили смо да направимо још један самостални концерт, овог пута на Новосадском сајму, у Хали 2. То ће уједно бити наш највећи самостални концерт у Новом Саду”, објашњава бенд.

Хала 2 Новосадског сајма је за кратко време постала главно место сусрета Новосађана, својеврсни културни центар који продукцијским капацитетима омогућава извођачима да за своју публику приреде спектакл у сваком смислу те речи, па је за групу Мортал Комбат то био сасвим довољан изазов да публици у овом граду приреди шоу којим ће исписати важну страницу у својој концертној биографији.
На новосадском концерту 22. октобра групи Мортал Комбат ће се придружити Болесна штенад и Исказ.
Улазнице по актуелној цени од 1.000 динара доступне су на више продајних места које можеш потражити и ОВДЕ.

Leave a comment