Унија Група, међународна рачуноводствена кућа, организује такмичење за студенте под називом „Унија Challenge 2022“.

Унија Challenge 2022

ФОТО: Startuj.com (AdobeStock)

 

 

 

У Унији Smart Accounting увек тражимо креативна решења која померају границе у подручју рачуноводства, саветовања и информационих технологија. Остварили смо бројне помаке у професионалним и техничким областима и успоставили нове стандарде пословања. Управо због тога желимо помоћи и младима да поред свог формалног образовања стекну вештине које ће им користити у пословном свету. Једна од таквих начина су и оваква такмичења.

Такмичење ће се организовати на начин да се студенти могу пријавити на једно од три понуђена подручја: рачуноводство, саветовање и информационе технологије. У оквиру ових подручја теме за израду задатака су:

  • Визија рачуноводства 2052.
  • Истраживање тржишта за потенцијалног инвеститора
  • Cyber Security за мале компаније

Унија Challenge такмичење се састоји из две фазе. У првој фази учесници ће се такмичити унутар своје државе. Десет најбоље оцењених радова квалификоваће се у финале такмичења на државном нивоу и имати прилику да освоје награде у вредности 400, 600 и 1.000 евра за прва три места.

За што боље разумевање пословања ове компаније, свим заинтересованим учесницима ће бити омогућено да на Дан отворених врата посете просторије Унија Групе. На кратком уводном састанку можете се детаљно упознати са понуђеним темама, питати шта вас занима, упознати чланове комисије и упознати конкуренте. Дан отворених врата одржао се 30. септембра 2022. године у 12 сати у просторијама Уније у Београду, на адреси Булевар Михајла Пупина 165Г.

Пријавите се индивидуално или као тим до 5.10.2022. на једно од понуђених подручја и тема и приступите решењу пројектног задатка те покажите своју креативности и знање. Победнички тим на државном нивоу пласираће се на регионално такмичење које ће се одржати 21. новембра 2022. године у пословној згради Уније у Словенији на којем ће такмичити за награду од 5.000 евра.

Постаните део ове позитивне приче, покажите нам своје вештине и искажите идеје. Покрените промене са Унијом и пријавите се путем линка: https://challenge.unija.com/bs/

Верујемо да ваш неоптерећен и неконвенционалан поглед извана може донети свежа решења која могу бити одличне полазне тачке за нова открића. Они ће засигурно бити одлична стартна позиција за вашу каријеру. Ко зна, можда нам се путеви ускоро поново укрсте.

Извор: Стартуј

 

Leave a comment