Музички спот за промоцију Театрића Музеја Војводине

ИМА ЈЕДНО ЛЕПО МЕСТО
Милан Мумин и Бајићеви славуји

Има једно лепо место

 

 

 

Музеј Војводине је успешно завршио још један пројекат који је финансиран као део активности пројекта „CCI4TOURISM – Јачање пословних вештина културних и креативних индустрија за експлоатацију културног наслеђа и развој модела одрживог туризма у Јадранско-јонском региону” који се имплементира у оквиру Intereg ADRION транснационалног програма.
Основна идеја пројекта је била повезивање културне баштине и културног туризма с креативним индустријама. Партнер на пројекту је била ПЛАВА НАРАНЏА Студио за извођачку уметност и консалтинг, а резултат пројекта је музички спот за песму Има једно лепо место.
Аутор текста је кустоскиња Татјана Љубојевић, композитор Милан Мумин који композицију и изводи у пратњи хора Бајићеви славуји. Режију спота потписује Силард Антал, а дизајн светла Роберт Мајорош.
Обострано задовољство током реализације пројекта створило је основу за нове партнерске акције и нове пројектне идеје које ће повезати Музеј са креативним индустријама.
Спот можете погледати на нашем Јутјуб каналу
Све додатне информације о овом пројекту можете добити у Одељењу за педагошки рад и односе с јавношћу Музеја Војводине на електронску адресу pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs
Надамо се да ћете у оквиру своје програмске шеме наћи простор за емитовање спота и помоћи нам у промовисању едукативних програма Музеја.

Leave a comment