Комбинација која никада не излази из моде је дефинитивно бела кошуља подједнако важна као и мала црна хаљина. У чему је тајна и моћ ове беле тканине?

unplash.com Њено величанство – Бела кошуља за сва времена!

 

 

 

 

Да ли идемо на посао, на рођендан, у кафић, на састанак, на журку  – где год да идемо не можемо промашити стајлинг ако обучемо белу кошуљу. У зависности како је комбинујемо она се тако и прилагођава конкретном стајлингу  који се опет прилагођава конкретној прилици. Веома је битно да је квалитетан материјал у питању, по могућству природни, свакако су ту за избор: памук, лан, вискоза, сатен, свила. Бела као снег од материјала који је природан перфектно одише на чистоћу.

Ако додамо  дискретну огрлицу –  мали бисер уз врат  – изгледаћемо веома отмено и елегантно. Ако додамо пажљиво бирану екстравагантну бижутерију раскошних боја, спремни смо за вечерњи излазак у град или за састанак. Уколико  додамо мараму дискретних боја коју завежемо посебном техником, изгледаћемо веома стилизовано и професионално за пословни састанак. Ако се одлучимо да закачимо  мали брош, додаћемо свечану ноту нашем аутфиту и можемо бити спремни за свадбу, славу и сваку сличну свечану прилику.

Дивни дугмићи, или џепићи могу вашу белу кошуљу подићи на модни трон. Мало одабраних детаља на квалитетном материјалу постиже пун погодак. Ако желите да заблистате, не треба пуно новца да уложите већ се потрудите око стилизације уз пуно добре воље и енергије. У вашем ормару имајте неколико комада белих кошуља и ви ћете увек имати шта да лепо обучете за сваку прилику.

Једна памучна бела једноставна, једна свилена или сатенска са прелепим дугмићима или машном, сасвим су довољне за ваш добро снабдевен гардеробер. Обзиром да бела кошуља сама по себи носи јак печат, обратите пажњу на квалитет тканине на којој немојте штедети. Она се може уклопити и у дамски и у кежуал стил у зависности шта преферирате у одређеној прилици, стога је веома флексибилна за комбиновање. 

Можемо до прекосутра дискутовати о њеном величанству белој кошуљи јер даје широку лепезу могућности али и даље остаје нерешена њена тајна моћи.  У сваком случају,  снабдејте се овим моћним комадом, и будите сигурни да одишете једноставним и софистицираним стилом даме. 

Сузана Марјановић

Leave a comment