ИТ заједница на дуплој мисији – поред знања и искуства учесници конференције прикупљају новац за НУРДОР.

ИТ конференција #9Inspiration 1. октобра у Београду

Да ли те занима ова конференција?

 

 

 

Култура дељења знања је саставни део културе компаније Levi9, коју Најнери реализују на најразличитије начине – кроз#emeet сесије, експертске заједнице JavaScript & Testing, meet upсусрете, али и неформалне разговоре и подршку кроз рад на пројектима. Контакт са најсавременијим технологијама и глобалним добрим праксама сигурно је један од најважнијих аспеката за све професионалце у ИТ индустрији, и зато се екипа из Levi9 Србија одлучила да прву велику ИТ конференцију коју организује управо посвети целој заједници.

У суботу, 1. октобра, у београдском Дому омладине, #9Inspiration доводи говорнике светске класе, који су ту да своје искуство поделе у низу сесија:

Дејан Димић: Hope Is Not a Strategy (But a Typical Ingredient in Our Decisions)
Вања Тешин: How to Safely Release at Scale?
Гојко Аџић и Sigurdor Birgisson: Tangible Software Quality
Виктор Фарчић: Applying GitOps to Everything
Alex DeBrie: Thinking Serverless in Your Architecture

Конференција ће, осим учесницима, бити корисна и читавој заједници, с обзиром на то да има хуманитарни карактер. Новац од котизације односно улазница за догађај директно се донира НУРДОР-у, Националном удружењу родитеља деце оболеле од рака.

На овај начин ИТ заједница помоћи ће да се опреми нова Родитељска кућа у Београду, друга по реду у престоници, која је на располагању породицама са педијатријским онколошким пацијентима, који помоћ и излечење траже у Београду.

Минималан износ улазнице је симболичан, док максимална висина уплате није ограничена, сви су позвани да допринесу у складу са својим могућностима.

Број места је ограничен на укупно 500, па ако желите да обезбедите себи место, будите брзи и кликните овде.

Leave a comment