Желиш да научиш нешто ново и упознаш активисте из целе Србије који размишљају као и ти? Мислиш да у твом крају постоје проблеми, желиш да буде више едукативних и културних садржаја или простора и стипендија за младе – ово је прилика да сазнаш како можеш дати свој допринос решавању оваквих и сличних питања. Уколико имаш између 18 и 30 година, живиш у Србији и имаш мотивацију, визију и жељу да учиш и мењаш програм Сазнај, Делуј, Реши (СДР) је баш за тебе! Претходно искуство није неопходно, а програм је потпуно бесплатан.

Сазнај, делуј, реши! Пријави се и ти

 

 

 

Имаћеш могућност да упознаш и дружиш се са младима из целе Србије, чујеш различите корисне информације од многих утицајних стручњака и научиш нове вештине које ће ти користити како у академском, каријерном, а тако и активистичком делу живота. Поред тога, добијаш јединствену шансу да уз менторство и техничке и финансијске ресурсе реализујеш своју идеју или покренеш решавање неког проблема у свом крају и повежеш се са различитим актерима твоје заједнице и шире. На крају СДР дружења, на Самиту Иновација, имаћеш прилику да свој пројекат представиш другима који могу да ти помогну да наставиш да градиш своје капацитете, али и твој крај по твојој мери!

Након завршеног програма добићеш сертификат потврде учешћа у програму који можеш да додаш у своју радну биографију. Програм траје девет месеци, али у фазама, које ће комбиновати дружења уживо и онлајн састанке чији це термини бити прилагођени редовним школским или академским активностима

Пријава се попуњава КЛИКОМ НА ОВАЈ ЛИНК, где можеш пронаћи све инструкције за пријаву – најкасније до среде 31. августа до 15h. У оквиру пријавног формулара постоји писани део, а на нека од питања можеш да одговориш и у видео форми. Више информација пронађи на ИФЕС сајту и водичу за пријаву.

Уколико имаш неких недоумица или питања пиши на имејл SDR@ifes.org или детаље пронађи на Инстаграм страници @Saznaj_Deluj_Resi.

Програм Сазнај, Делуј, Реши спроводи Међународна фондација за изборне системе (International Foundation for Electoral Systems – IFES).

Извор: Стартуј

Leave a comment