Хеј! Да, теби говоримо. Не жури са читањем јер имамо сјајне информације за тебе. Не знамо да ли си чуо/чула за организацију “Покрени се млади”, али ти гарантујемо да ћеш бити одушевљен/а јер те управо они позивају да заједничким снагама мењате свет.

Придружи се младима и промени свет!

Придружи се младима и промени свет!

 

 

 

 

 

Организацију “Покрени се млади” воде младе, амбициозне и инспиративне особе које те са задовољством позивају да им се придружиш. Потребни су им људи попут тебе да заједно, тимским радом, покажете да млади имају утицај и да могу помоћи стању у којем се свет тренутно налази. Уколико имаш између 16 и 30 година, живиш на територији Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Хрватске или Македоније, а између осталог си и амбициозна, мотивисана и креативна особа – позивамо те да заједно са овом дружином учиниш свет још бољим местом за живот.

Није ти потребно одређено знање, штавише, можеш добити и обуку у некој од многобројних доступних области. Не само то, већ ти можемо рећи да ћеш упознати људе сличним теби, као и да ћете имати савршено искуство за будуће планове, без обзира који су.

Како да знаш да ли си пун погодак за њих? Па, лако је! Уколико си особа која је креативна, амбициозна, одговорна, озбиљна, спремна за пружање помоћи, али и за сопствено усавршавање, онда немаш за шта да се двоумиш. Пријави се!

Ево линка до пријаве.

Пријаве су отворене од 22. августа до 1. септембра.

Као што смо ти већ напоменули, постоје многобројне области у организацији, а ти се можеш пријавити за следеће: финансије и fundraising, ИТ и технологија, медији и маркетинг, друштвене мреже, истраживање и сарадње. Пријаву попуни тако што ћеш се пријавити за области које те највише интересују. Након што попуниш пријаву бићеш брзо контактиран од њиховог HR одбора.

Пријави се! Покрени се!

Њихов рад можеш пратити путем Инстаграм-а, Facebook-a i LinkedIn-а. Такође имају сајт pokrenise-mladi.org. Адреса е-поште где можете поставити сва питања која имате или потражити додатне информације је office@pokrenise-mladi.org.

Извор: Стартуј

 

 

Leave a comment