Погледај представу УСТАВ у Рефлектор театру.

1. СЕПТЕМБАР 2022. @ 20:00h

Посети изложбу и погледај представу

 

 

 

 

Група Група, Краљево; Рефлектор театар, Београд и Уметничко удружење Комбинарт, Шабац, поносно представљају пројекат „Устав и права грађана“ који чине:

Представа УСТАВ (премијера: 1. септембра од 20h, на Сцени Рефлектор театра у Dorćol Platzu) и изложба УСТАВ И ПРАВА ГРАЂАНА, која ће бити отворена од 3. септембра, у 18h, у Културном центру Магацин у улици Краљевића Марка.

УСТАВ И ПРАВА ГРАЂАНА наслов је пројекта који се темељи на друштвено-политичком самобразовању уметника и младих и информисању јавности, о значају демократије. Централне активности су позоришна продукција и продукција изложбе, базираних на уметничким интерпетацијама Устава Републике Србије.

Пројекат „Устав и права грађана“ реализује се у оквиру програма „Култура за демократију“. Овај програм пружа подршку независној културној сцени у Србији да, користећи културу и уметност, подстиче критичко и креативно размишљање о друштвеним темама које су од важности за локалне заједнице. Такође, пројекат „Култура за демократију“ подстиче сарадњу актера на независној културној сцени, креирајући на тај начин простор за промоцију плуралистичких вредности и интеркултуралног дијалога у Србији. Прва фаза пројекта траје од октобра 2021. године до фебруара 2025. и подржава га Влада Швајцарске, а спроводи Хартефакт фонд.

Носилац пројекта „Устав и права грађана“ је Група Група из Краљева, а партнери на пројекту су Рефлектор театар из Београда и Комбинарт из Шапца.

Улазнице

Leave a comment