Cherry marketing solutions чини аутентичан и креативан тим који је својим знањем и умећем увек уп-то-дате са најновијим методама и техникама, посвећен и оријентисан на решења по мери клијената. Иако смо млада агенција, основана 2015. под креативним лидерством неколико маркетинг ентузијаста, до данас смо остварили успешну сарадњу са више од шездесет клијената међу којима су реномирани глобални брендови, као и домаћи брендови на позицијама тржишних изазивача.

Да ли те занима пракса у области маркетинга?

 

 

У складу са нашом пословном политиком, сваком клијенту приступамо са једнаком посвећеношћу и енергијом, без обзира да ли бренд тржиштем доминира или се тек развија и тражи своју позицију. Наш циљ је да оригиналним и креативним приступом правовремено испуњавамо захтеве клијената, градећи партнерски однос и поверење. Тренутно смо у потрази за Практикантом за дигитални маркетинг.

Уколико волиш дигитални маркетинг и желиш да учиш и усавршаваш се, онда је ово права прилика за почетак твоје каријере. Наше колеге ће ти помоћи да уђеш у сфере дигиталног маркетинга, биће ти ментори које ћеш моћи да питаш све што ти није јасно и пред којима нећеш морати да се устручаваш. Сви смо млади, волимо да учимо једни од других и сваког новог члана нашег тима дочекамо топло и пријатељски.

Основна задужења и одговорности погледај ОВДЕ.

Извор: Стартуј

Leave a comment