Удружење студената технике Европе БЕСТ – БЕСТ Нови Сад (Board of European Students of Technology) из Новог Сада, организује међународни академски семинар “The Engine so advanced it’s Unreal”.

Међународни академски семинар

 

 

 

 

 

 

Семинар ће трајати од 28. августа до 4. септембра на Факултету Техничких наука у Новом Саду. Циљ семинара јесте упознавање студената са развојним окружењем Унреал Енгине и његовим алатима за развој игара и графички импресивних 3Д светова у реалном времену.

Нешто више о пројекту.
Семинар ће се одржати у периоду од 28. августа до 4. септембра, потпуно је бесплатан и похађаће га 22 студента са различитих универзитета широм Европе. Осим академског дела, за студенте ће бити организоване различите друштвене активности и културне активности са циљем упознавања других култура и стварању контаката.

Семинар је намењен свима који поседују основна знања из области 3Д моделовања и желе да стекну теоријске и практичне основе за продукцију интерактивног 3Д садржаја, без обзира да ли се тај садржај креира за потребе видео игре, архитектонске визуелизације или, пак, ВР/АР апликације. Курс је конципиран тако да даје полазницима увид у основне Unreal Engine алата и технике рада укључујући припрему и убацивање асета из екстерних програма, креирање света игре, рад са анимацијама, креирање карактера и корисничког интерфејса, као и додавање интерактивности кроз blueprint систем визуелног програмирања. Структура семинара је постављена тако да полазници стичу наведене компетенције кроз израду конкретног пројекта 3Д видео игре од поставке пројекта до извршне верзије игре.

Наш пројекат је подржан од стране факултета у Новом Саду, као и престижне компанија Ubisoft. Такође смо у фази потписивања уговора са још једном компанијом из области гаминг-а.

Нешто више о семинару, нашим спонзорима, као и форму за пријаву можете пронаћи на сајту.

Више о нама прочитај ОВДЕ.

Извор: Стартуј

Leave a comment