Смарт колектив организује бесплатну дводневну радионицу за младе под називом Дизајн за боље друштво која ће се одржати 28. и 29. јула у Београду.

Радионица за младе

 

 

 

 

Фото: Пиxабаy

Радионица је намењена младима који имају идеју и желе да активно допринесу својој друштвеној средини. Радионица има за циљ да обучи полазнице и полазнике да користе креативну методу за решавање проблема – Design Thinking (DT) која у центар одлучивања ставља људе и њихове потребе. Ова метода се показала изузетно корисном за све оне који желе да се баве решавањем проблема у заједници, јер даје могућност развоја нових или унапређења постојећих услуга и активности, бољим одговарањем на потребе заједнице и крајњих корисника.

Рок за пријављивање је 18. јул. Пријаве су отворене на овом линку.

Радионица се одржава у просторијама Смарт Колектива (Светозара Марковића 42).

Смарт колектив обезбеђује трошкове смештаја (1 ноћење) и превоза (до 2.000 РСД по особи) за највише 8 учесника/ца који/е живе ван Београда. Смештај и надокнада путних трошкова биће обезбеђени за учеснике/це по систему first come, first served (за првих 8 који се пријаве а да им је потребан смештај и надокнада трошкова) што ће се утврдити на основу времена када су евидентиране google forms пријаве.

За учешће на радионици биће одабрано 15 учесника/ца. У случају већег броја пријављених учесници/це ће бити изабрани на основу мотивације.

Извор: Стартуј 

Leave a comment