Позивамо све заинтересоване да буду део нашег волонтерског тима, од јуна ове до јануара наредне године, да нам се јаве.

Позив за волонтере,  Фото: Pixabay

 

 

 

 

 

 

Неопходно је само да будете пунолетни, солидарни, толерантни, емпатични, те сензибилисани за рад са особама са инвалидитетом и припадницима осталих осетљивих друштвених група.

Желимо да за сарадњу мотивишемо студенте и стручњаке из области дефектологије, односно специјалне едукације и рехабилитације, педагогије, андрагогије, психологије, социологије, социјалног рада, медицине, физиотерапије, али и кандидате свих других образовних профила, који поседују основна знања у вези са особама за инвалидитетом, као и жељу да активно афирмишу друштвену укљученост.

Волонтерима ће бити обезбеђени сви предуслови за рад. Такође, имаће покривене путне трошкове, на подручју Новог Сада.

Волонтирање се обавља у неколико организационих јединица, које раде током целе календарске године. Волонтери ће у посао бити увођени сукцесивно и континуирано, тј. све време.

Позив је отворен до 01. децембра ове године. Особа за контакт је координаторка Волонтерског центра, Тихана Јањић, 064/160 9425, tihana.janjic@gmail.com.

Пријавите се путем платформе Новосадског волонтерског сервиса, телефона и маил адресе координатора нашег Волонтерског центра.

Уколико желите да се детаљније упознате с нашом институцијом, погледајте приложене видео материјале ОВДЕ.

Извор: Стартуј

Leave a comment