Aко вас занима каријера у области адвертајзинга, волите маркетинг, занима вас како се позиционира бренд, желите да сазнате више о креативним процесима и његовим алатима, хоћете да упознате људе који стоје иза успешних маркетиншких кампања и познатих брендова, искористите прилику да овог лета учествујете у раду прве летње школе адвертајзинга коју за студенте организује Универзитетски центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду у сарадњи са агенцијом McCANN Београд.

Да ли те занима ова летња школа?

Адвертајзинг за почетнике – Get creative With McCANN Београд

Летња школа под називом “Адвертајзинг за почетнике – Get creative With McCANN Београд” реализоваће се од 4. до 8. јула 2022. године у згради Ректората Универзитета у Београду.

Програм школе обухватиће интерактивне радионице и предавања стручњака из области адвертајзинга, запослених у агенцији McCANN Београд, као и индивидуалне и групне задатке за студенте. Програмом је предвиђена и једна посета просторијама агенције McCANN Београд.

Пријављивање се обавља путем следећег линка до 26.јуна у поноћ.

Учешће студената је бесплатно, а присуство на комплетном програму неопходно за добијање потврде о похађању летње школе. Сви пријављени биће обавештени 30. јуна о статусу своје пријаве.

Подршку реализацији летње школе пружио је “Маxи”, захваљујући чијим поклон пакетима ће предавачи и студенти моћи да се окрепе током трајања програма. У наставку погледајте детаљну агенду и више информација о организаторима.

Адвертајзинг за почетнике – Get creative With McCANN Београд

О организаторима:

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду помаже студентима Универзитета у Београду у развоју оних знања и вештина које ће им бити од значаја током студирања и при запошљавању и доприноси да млади током студија стичу сазнања о свету пословања и својим програмима припрема студенте за успешни прелазак на следећи ниво развоја каријере након дипломирања.

Агенција McCANN Београд дубоко верује у креативност као главну покретачку снагу. Одржива креативност, као и дугогодишња партнерства са брендовима који имају храбрости да покрену разговор око важних тема и утичу на промене, како у својим индустријама, тако у целокупном друштву, део су ДНК наше агенције. Агенцију McCANN Београд основао је Срдјан Шапер 1997. године, са седиштем у Београду, и послује у оквиру једног од водећих комуникационих система И&Ф Групе, која успешно послује у 12 земаља јужне и северне Европе.

Leave a comment