Колико зараде млади на сезонским пословима?

У летњим месецима велики број младих се одлучује да ради привремене сезонске послове. Зарада преко лета звучи веома примамљиво и разлози зашто се млади одлучују на продуктивно лето су многобројни. Неко жели да заради џепарац за изласке, летовање, школарину, док са друге стране има и младих који желе да дођу до радног искуства како би касније дошли лакше до првог запослења.

Да ли те занимају ови подаци о младима?

 

 

 

 

 

Млади за сезонске послове зараде и до 50 евра дневно

Сајт Startuj.com као део највеће групације сајтова за запошљавање Послови Инфостуд, истраживао је које сезонске послове млади најчешће бирају и раде.

У недостатку физичких радника, занатлија, кувара и конобара, млади управо ту траже своју прилику да зараде веће износе и на брз начин дођу до зараде и од преко 50 евра дневно.

Помоћни радници и продавци најтраженији
Велики број младих се одлучује на тешке физичке послове, који су међу најплаћенијима и на тај начин долазе до брзог џепарца. Помоћни радници на грађевини могу да зараде између 30 и 50 евра, али исто важи и за сезонске бераче воћа, када то на месечном нивоу израчунамо то могу бити и износи од преко 1.000 евра месечно.

Према доступним подацима најтраженији сезонски послови су OВДЕ.

Извор: Стартуј

Leave a comment